18-12-2020

Wat een bewogen jaar!

Dat 2020 een bewogen jaar was is voor niemand een verrassing, vele collega's in onze sector moesten met lede ogen aanzien hoe hun bedrijf het zwaar te verduren kreeg door de gevolgen van de pandemie. Anderzijds waren er ook bedrijven die de ontstane kansen konden benutten en er ondanks alles toch een succesvol jaar van wisten te maken.

Wat een bewogen jaar!

Ook voor Full AVL was het een jaar vol beweging. We bestonden afgelopen november 12,5 jaar maar konden dit jubileum helaas niet met jullie vieren. Onze ambitie om de groeilijn die we al jaren maken door te trekken, moesten we al snel loslaten. Dat wilde gelukkig niet zeggen dat we onze visie voor de langere termijn niet konden doorzetten. Met het hele team hebben we keihard gewerkt om onze processen verder te optimaliseren, ons productaanbod te vergroten en, niet op de laatste plaats, de relatie met onze fijne klanten te onderhouden in deze bijzondere tijden.

Ik wil via deze weg dan ook iedereen bedanken die samen met ons het afgelopen jaar toch weer tot een succes hebben weten te maken. Mede dankzij jullie hebben we het team van Full AVL compleet kunnen houden en een nog sterker fundament voor de toekomst kunnen leggen. 

Ik wens iedereen fijne feestdagen maar vooral een gezond 2021. 

Patrick Leijten