09-11-2023

Bastiaan van Dijk, AV met een paplepel

Dit is Bastiaan van Dijk, onze nieuwe collega voor Sales Support bij FullAVL. Bastiaan groeide op in het licht- en geluidsverhuurbedrijf van zijn vader, waar hij nog steeds regelmatig als lichtoperator te vinden is.

AV-techniek is hem dus met de paplepel ingegoten, en dat is merkbaar! In korte tijd heeft Bastiaan onze producten van binnen en van buiten leren kennen, zodat hij onze klanten snel en deskundig kan helpen.

Met zijn afgeronde opleiding als ICT-systeem- en netwerkbeheerder en 2 jaar ervaring bij een ICT-bedrijf, heeft Bastiaan zijn liefde voor de AV-branche ontdekt. Sinds 1 november 2023 is hij begonnen bij Full AVL, waar hij zijn passie voor licht en geluid combineert met zijn kennis van systeem- en netwerkbeheer om onze klanten te ondersteunen bij technische vraagstukken.

Als je Bastiaan niet bij Full AVL kunt vinden, is de kans groot dat hij op de motor zit of lekker aan het gamen is. En natuurlijk kun je hem in het weekend achter de lichttafel vinden, want het echte 'veldwerk' blijft natuurlijk prachtig.