Aver

AVer conferentie en streaming camera’s

AVer is sinds januari 2008 een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van visuele samenwerkingsoplossingen en onderwijstechnologie. Met een groot productportfolio, variërend van HD-videoconferentie-systemen en 4K PTZ camera’s tot documentcamera’s, hebben de producten van AVer een belangrijke invloed op de manier waarop we communiceren, presenteren en onderwijzen. AVer heeft het doel om slimme oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar ook hun verwachtingen overtreffen.

AVer
youtube:EowN6eY__no
AVer
AVer
AVer

Innovatieve marktleider

Het hoofdkantoor van AVer is gevestigd in New Taipei City, Taiwan. Ze hebben momenteel ruim 500 mensen over de hele wereld in dienst. Het professionele R & D-team vertegenwoordigt 30% van het wereldwijde personeelsbestand. Hiermee zet AVer duidelijk in op innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten en technologieën.

Hun technische expertise is gebruikt om meer dan 195 patenten te verkrijgen voor een uitgebreide reeks technologieën. AVer is een succesvolle producent van slimme oplossingen geworden door klanten tevreden te stellen en te luisteren naar hun wensen op het gebied van technologische innovatie en uitstekende kwaliteit. Tot op heden hebben AVer-producten talloze internationale onderscheidingen ontvangen, zoals de iF Design Award en Red Dot Award uit Duitsland, de CES Innovation Award uit de VS, de Worlddidac Award uit Zwitserland, de Taiwan Excellence Award en de Good Design Award uit Japan.

Advies en technische ondersteuning

Full AVL is officieel distributeur van AVer en zorgt daarnaast voor het juiste advies en technische support. Neem contact op met onze productspecialisten voor antwoord op al jouw vragen.

Gerelateerde producten

AVer M70W

54-20207

AVer M70W
  • Mechanische arm document/object camera
  • 13Mp, 230x zoom (10x optisch)
  • Draadloos
  • Mechanische arm document/object camera
  • 13Mp, 230x zoom (10x optisch)
  • Draadloos
Bruto prijs:
€ 699,00

Informeer naar de levertijd

Informeer naar de levertijd