01-07-2024

Lights, Control, Go!

Prolights lanceert de ControlGo, een compacte en multifunctionele lichtcontroller die is ontworpen om de manier waarop verlichting wordt aangestuurd te revolutioneren. De ControlGo combineert een fixture remote control, RDM-tool, CRMX-zender, DMX-controller en DMX-recorder in één enkel apparaat, waardoor het een veelzijdige en efficiënte oplossing biedt voor diverse aansturingsbehoeften.

Of je nu werkt op een filmset, verlichting instelt op een beursstand of accu-uplighters bedient tijdens een evenement, de ControlGo is dé controller die je nodig hebt om snel en eenvoudig te kunnen werken. De veelzijdigheid van de ControlGo wordt verder benadrukt door de verschillende stroomopties die het apparaat ondersteunt, waaronder NP-F of V-Lock batterijen, DC 12-48V of USB-C. Dit zorgt ervoor dat er altijd een passende stroomvoorziening beschikbaar is, ongeacht de gebruikssituatie.

De ControlGo biedt zowel bekabelde DMX-verbindingen als draadloze CRMX DMX & RDM-verbindingen en is compatibel met maximaal 42 armaturen van elk merk binnen één universe. Het gemakkelijk te bedienen touchscreen, aangevuld met fysieke knoppen en encoders, biedt snelle, eenvoudige en nauwkeurige toegang tot alle functies van de ControlGo.

Gerelateerde producten

Nieuw
ProLights ControlGo
  • Universele DMX Controller
  • RDM, CRMX en 1 DMX Universe
  • Voeding via: Batterij / USB-C / Armatuur
  • Universele DMX Controller
  • RDM, CRMX en 1 DMX Universe
  • Voeding via: Batterij / USB-C / Armatuur
Bruto prijs:
€ 2.499,00

Informeer naar de levertijd

Informeer naar de levertijd