Blog categorieën

Laatste blogs

 • Dali en DMX integreren 2.0
  Dali en DMX integreren 2.0
  748 Weergaves

  Na mijn eerste blog over DALI en DMX installaties heeft Visual Productions niet stilgezeten. Zorgeloos een DALI integratie aangaan? Visual Productions maakt het mogelijk met hun DaliCore.

  Lees meer
 • 100 Volt audio-installaties
  100 Volt audio-installaties
  3081 Weergaves

  In mijn jarenlange ervaring als monteur en later als adviseur van audiosystemen, heb ik gemerkt dat de meest ervaren audioprofessionals toch even twijfelen bij toepassing van 100 volt systemen. Hoe zit het nou ook alweer? 

  Lees meer
 • Mimo 4040DN Conference
  Mimo 4040DN Conference
  979 Weergaves

  Met de komst van Eclernet Manager V6 heeft Ecler tal van nieuwe mogelijkheden en functies aan het pakket toegevoegd. Een grote verandering die in deze versie is doorgevoerd zien we terug in de compleet vernieuwde bedieningsinterface van de MIMO4040DN én de toevoeging van de MIMO4040DN Conference versie.

  Lees meer
 • Eclernet Manager V6
  Eclernet Manager V6
  1068 Weergaves

  De nieuwe Eclernet Manager V6 is beschikbaar, er zijn weer mooie nieuwe functies toegevoegd die het mogelijk maken om steeds verder te gaan met systeemintegratie van Ecler producten. 

  Lees meer
 • Casambi
  Casambi
  1372 Weergaves

  We horen de laatste tijd steeds meer en vaker over Casambi, maar wat is dat nou eigenlijk en kunnen we er in professionele toepassingen ook gebruik van maken? 

  Lees meer
 • Eclernet Manager tutorials
  Eclernet Manager tutorials
  1612 Weergaves

  Ben je nieuw met de Netmanager producten van Ecler en wil je meer te weten komen over alle mogelijkheden? Of werk je misschien al met deze producten maar wil je graag nog meer uit je systeem kunnen halen door functies in de software optimaal te benutten?

  Lees meer
 • Verlichting voor webinars
  Verlichting voor webinars
  782 Weergaves

  Als je denkt dat je voor een Webinar met een goede kwaliteitscamera een eind kunt komen, dan heb je het mis. Het verlichten van de spreker of producten die je onder de aandacht wil brengen is zeker zo belangrijk. 

  Lees meer
 • Dante... dat is ingewikkeld toch?!
  Dante... dat is ingewikkeld toch?!
  1024 Weergaves

  Dat is een reactie die we geregeld krijgen wanneer de woorden Dante of audio over IP vallen.Terwijl de complexiteit van dit systeem in de praktijk heel erg meevalt, sterker nog.. het is zelfs heel erg gemakkelijk om binnen een mum van tijd een opzichzelfstaand Dante audio netwerk op te zetten en in te richten.

  Lees meer
Showing 1 to 8 of 8 (1 Page)