09-07-2019

Gotcha Audiovisueel na 25 jaar Ecler partner nu ook “premium” status.

Afgelopen jaar vierde Harry Broers het 25-jarig jubileum van zijn bedrijf Gotcha Audiovisueel. Dat wat meer dan 25 jaar geleden begon als een bedrijf wat zich richtte op het verzorgen van discoshows voor feesten en partijen, groeide langzaam maar zeker uit naar een volwaardig verhuurbedrijf voor evenementen, bedrijfsfeesten, presentaties en theatervoorstellingen. Enkele jaren geleden kwam daar ook een afdeling bij die zich naast mobiele installaties ging specialiseren in vaste installaties. 

In het eerste uur van het bestaan van Gotcha koos Harry al voor Ecler versterkers vanwege hun audiokwaliteit en betrouwbaarheid. 25 jaar lang stelde dit merk hem niet teleur en bleven de Ecler producten gebruikt worden. Eerst voor mobiel gebruik maar later toen Ecler de koers wijzigde naar gespecialiseerde producten voor de installatiemarkt ging ook Gotcha Ecler gebruiken in tal van vaste installaties. 

De koers richting de vaste installatiemarkt is voor Gotcha de juiste gebleken. Er zijn extra specialistische mensen aangetrokken die met kennis en ervaring deze projecten kunnen realiseren. Hiermee is Gotcha klaar voor de toekomst, en natuurlijk weer met dat merk waar het allemaal mee begon, Ecler. Dat ondertussen naast audio- ook videoproducten en akoestische materialen levert.         

Afgelopen week werd deze lange en trouwe relatie tussen Ecler en Gotcha dan ook nog eens bevestigd door de Nederlandse Ecler importeur. Marijn Maas, die namens Ecler en Full AVL Distribution het Ecler Premium Partner certificaat kwam overhandigen werd met open armen ontvangen in de sfeervolle ontvangstruimte van Gotcha, daar waar het certificaat met trots een plaatsje aan de muur zal krijgen.    

Meer info over Gotcha: https://www.gotcha.nl/audiovisueel/

Meer info over Ecler: https://www.fullavl.nl/ecler