247 Tailor Steel

De fabriek van 247TailorSteel is niet het eerste wat je je voorstelt bij een staalfabriek. De opvallend frisse uitstraling met veel daglicht en de futuristische productieprocessen met imposante robots vallen direct op.

Sector

Merken

Wat echter ontbrak: een centrale geluidsinstallatie voor het weergeven van achtergrondmuziek. Onze Ecler Premium Partner C&S Audiovisueel mocht daarom een geluidssysteem realiseren die perfect is afgestemd op de verschillende ruimtes, zowel in de lawaaiige omgeving van grote lasersnijders als in de relatief rustige magazijnen.

 

Voor optimale geluidsdekking zijn in totaal 54 luidsprekers toegepast. Bediening vindt plaats op een touchscreen waarmee zenderkeuze en volumeregeling worden geregeld.

 

Ecler apparatuur

De gekozen luidsprekers uit de ECLER AMBIT serie hebben optimale geluidseigenschappen én installatiemogelijkheden. Deze subtiele maar krachtige oplossing is perfect voor muziekweergave in bedrijfshal, magazijn en fabriekshal. De centrale apparatuur waaronder de internetradio zijn in een afgesloten kast op kantoor geplaatst.

 

Het resultaat is een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en hoogwaardige oplossing voor muziekweergave in de productiehallen, waarbij alvast rekening is gehouden met uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst.

247TailorSteel kan dan ook vertrouwen op jarenlang “24/7” achtergrondmuziek!

Gebruikte producten

Ecler eAMBIT106WH

Opbouwluidspreker, twee-weg 50Watt bij 8 Ohm of 30Watt bij 100Volt wit, wordt geleverd inclusief beugel.

Ecler PLAYER ONE

Compacte audio-player voor het afspelen van USB/SD, internet en gedeelde streams, inclusief Ethernet-poort en WiFi-aansluiting.